Dizenjime grafike profesionale për aktivitetin tuaj personal ose të kompanisë

Dizenjim Banneri

Dizenjim banneri profesional, për ta bërë faqen tuaj më atraktive dhe për ta përcjellë më qartë mesaszhin që doni të jepni.

 • Banner Kryesor: 20€
 • Banner i Vogel: 10€
 • Facebook Cover: 15€
 • Twitter Cover: 15€

Për sasi më të mëdha na kontakoni për një çmim.

Printime Kartëvizitash

Kartëvizita të dizenjuara në mënyrë që të japin informacion të plote.

 • Kartevizita 100cop nga 1 ane : 10€
 • Kartevizita 100cop nga 2 ane : 15€
 • Kartevizita 500cop nga 1 ane : 47€

Dizenjim Banneri

Dizenjim banneri profesional, per ta bere faqe tuaj me atrektive dhe ta percjelle me qarte mesazhin

 • Banner Kryesor: 20€
 • Banner i Vogel: 10€
 • Facebook Cover: 15€
 • Twitter Cover: 15€

Per sasi me te medha na kontaktoni per nje cmim