social-media-ok

Online Marketing

Kur vjen puna për reklamimin online, reklamimi i paguar duhet të jetë pjesë e arsenalit tuaj drejt suksesit.

Stafi ynë mbulon një sërë shërbimesh PPC, për të cilat mund të sigurojmë sukses të garantuar si për bizneset e reja e deri tek kompanitë e konsuliduara, me anë të fushatave specifike qe targetojnë klientët që ju dëshironi, aty ku veproni.

Ndaj ajo që ne ofrojmë varet drejtëpërdrejtë nga kërkesat tuaja, për të rritur trafikun në faqe apo për ta konvertuar atë në klientë potencialë.

Kështu ne ofrojmë një gamë të gjërë shërbimesh ku mund të gjeni veten:

-Optimizim dhe menaxhim Google Adwords

-Remarketing

-Reklamim në Facebook

-Reklamim në Twitter

-App Marketing

-PPC

Ne jemi të gatshëm të ndihmojmë biznesin tuaj të risë klientelën dhe imazhin në sytë e publikut, me anë të aftësive tona teknike, analitike dhe creative në krijimin e fushatave të specializuara online.