Ju japim një zgjidhje komplete për kompaninë tuaj. Branding nuk është thjesht një logo dhe një dizenjim i bukur. Ajo përfaqeson atë çka kompania do tu transmentojë klientëve të saj, dhe nëpërmjet branding çdo kompani krijon indentitetin e saj në treg

iedesign-paketa

Ndërtim i faqes së internetit Responsive (në HTML5 dhe CSS3) e cila përshtatet në çdo madhësi ekrani duke i mundësuar përdoruesve lehtësi në navigim. Dizenjimi i faqes unik dhe i përshtatshëm me brandin total të kompanisë.
Pa sistem për menaxhimin e faqes së internetit (CMS). Për të kryer ndryshime në faqe duhet të keni njohuri në programim web. Shtimi i këtij opsioni kushton 70 € plus mbi vlerën e paketës.

Dizenjim i Fan Page në Facebook për të lënë një impakt profesional tek të gjithë ndjekësit tuaj.
Mediat sociale janë tepër të frekuentuara në ditët e sotme dhe përdorimi i duhur i tyre ju lejon afrimin e shumë klientë të rinj.

Domain falas për faqen tuaj të  internetit (emri i faqes web).
P.sh.
kompania-ime.com
kompania-ime.al

 Hosting  për 1 vit (hapësirë online e faqes suaj).

Mirëmbajtje e faqes tuaj për 30 ditë.

iedesign-oferte

Ndërtim i faqes së internetit Responsive (në HTML5 dhe CSS3) e cila përshtatet në çdo madhësi ekrani duke i mundësuar përdoruesve lehtësi në navigim. Dizenjimi i faqes unik dhe i përshtatshëm me brandin total të kompanisë.
Faqja e ndërtuar mbi një sistem menaxhimi (CMS) e cila e bën të thjeshtë shtimin dhe përditësimin e saj me foto ose informacione të reja nga kushdo.

Dizenjim kartëvizite duke ndjekur linjat e dizenjimit total të brandit të kompanisë. Printim i 200 kartëvizitave nga të dyja anët.

Dizenjim i Fan Page në Facebook për të lënë një impakt profesional tek të gjithë ndjekësit tuaj.
Mediat sociale janë tepër të frekuentuara në ditët e sotme dhe përdorimi i duhur i tyre ju lejon afrimin e shumë klientë të rinj.

Domain falas për faqen tuaj të  internetit (emri i faqes web).
P.sh.
kompania-ime.com
kompania-ime.al

Hosting  për 1 vit (hapësirë online e faqes suaj).

Mirëmbajtje e faqes suaj për 90 ditë. Në mirëmbajtje përfshihen përditësime të sistemeve të integraura në faqe, rregullime të sugjeruara dhe përditësime të informacionit dhe përmbajtjes së faqes.

Opsion për ta ofruar faqen në 2 gjuhë të ndryshme. Për shtimin e më shumë gjuhëve në faqe kostoja është 60 € plus mbi çmimin e paketës për çdo gjuhë të shtuar.

Marketing dhe menaxhim i Fan Page-it te kompanisë suaj në Facebook dhe Instagram deri në arritjen e 1000+ ndjekësve.