Web Design

Web Design

Kërkoni t’i jepni një fytyrë biznesit tuaj në botën online?


Me anë të stafit tonë të kualifikuar ne mund të krijojmë ekzaktësisht atë që ju
nevojitet dhe përshtatet me idetë e biznesit tuaj. Ne i ofrojmë cdo klienti një 
shërbim të personalizuar dhe konsulencë nga stafi që do ideojë dhe dizenjojë faqen tuaj në web. Një prezencë e sukseshme në ëeb dhe promovimi i biznesit tuaj online kërkon profesionalizëm në secilën nga shërbimet që ne ofrojmë:

  • Web design
  • Web developing
  • Hostim i faqes web
  • Marketing online
  • Dizenjim i logos
  • Menaxhim i kontentit

Tek ne mund të gjeni të gjitha shërbimet që nevojiten për krijimin dhe menaxhimin e një faqe web pa qenë e nevojshme të kontaktoni kompani të tjera, duke fituar kohë dhe para.